Med över 50 år i branschen, har vi ändå bara börjat.

Hjorteden grundades med syftet att leverera, installera och underhålla kyl- och värmepumpar. Våra grundare Oskar Hjorter och Stefan Edengren insåg tidigt vikten av att satsa på hög kvalité, både i kundbemötandet och i materialet vi tillhandahåller. Receptet för Hjortedens framgång har tre ytterligare ingredienser: hög expertis, lång erfarenhet och konstant tillgänglighet. 

Vi strävar ständigt efter att det ska vara så enkelt och hållbart som möjligt för dig att installera värmepump från oss. En av våra största och tyngsta värdegrunder är ärlighet och vi installerar ingenting vi inte anser lönsamt för dig. En annan värdegrund vi byggde företagets grund på är lokal närvaro. Vi är stolta över vår verksamhet och våra kunder, och vi vill värna och rå om vår hemkommun så gott vi kan.

Hjorteden är det varma, personliga och självklara valet för dig som är ute efter en ny värmepump i Nyköping/Oxelösund med omnejd. Vi satsar stenhårt på att vara en långsiktig och trygg partner för dig i livet med värmepump, under många år framöver.