Enkel, säker och trygg installation av värmepumpar.

Vilka värmepumpar använder vi?

Nyheten

Bosch Compress 3800i EW

Bosch Compress kan snabbt ersätta de flesta befintliga modellerna på marknaden. Dess intelligenta värmereglering säkerställer optimal komfort både under vinter och sommar. Utformad med omsorg och precision, hjälper värmepumpen till att inte bara leverera effektiv uppvärmning utan också främja ett hälsosamt inomhusklimat.

Flaggskeppsmodellen

Fujitsu Slim Excellence

Alla värmepumpar tillverkas inte med snö och minusgrader i åtanke. Därför är det viktigt att du väljer en värmepump som är anpassad efter nordiskt klimat. Fujitsu Slim Excellent-serien är specialdesignade efter behoven och svängningarna i vårat klimat i Sverige. 

Den prisvärda

Kaisai ONE+ KRX 09

Kaisai One+ är ett effektivt kylaggregat som kombinerar modern design och funktion med enkel installation, underhåll och rengöring. Den har ett flertal smarta lösningar som underlättar daglig drift och skötsel. Aggregatet styrs via fjärrkontroll och det  finns en mängd användbara funktioner som bl.a timer och självrengöring.

Den lilla men tuffa

Kaisai Aqua Power R290

Kaisai Aqua Power R290 passar perfekt för dig som har begränsat med plats inomhus. Den består endast av en utomhusdel som man kopplar direkt till befintligt värmesystem med radiatorer, golvvärme eller konvektorer. Förutom det så är den en billig, ekologisk och pålitlig värmekälla som kan användas av alla. 

Miljöhjälten

Clivet Elfo Sphera EVO 2

Clivet Elfo Sphera EVO 2 passar perfekt till dig som är ute efter en komplett luft/vatten-pump. Den är miljövänlig, flexibel och värmer upp ert hus under årets alla dagar. Välj om du vill ha en integrerad varmvattenberedare eller om du vill ha den på sidan av.

...och många fler.

Vi samarbetar med de största företagen på marknaden och har alltid de senaste modellerna nära tillhands.